Ekipi Yne

Pas fuqise tone krijuese dhe realizuese, fshihet nje staf i tere i cili mundeson hap pas hapi cdo projekt. Me ane te ketij stafi, kemi arritur te plotesojme idete e klienteve duke u mbeshtetur nga nje fjale e thjeshte.

Arber Rrapi

Arber Rrapi

web developer

Ideatori dhe iniciatori i studios Click Design Studio. Roli i tij ne kete studio eshte zhvillues i ndertimeve dhe aplikimeve web. Projektet e tij kane qene ne bashkepunim me njerez dhe kompani te profesioneve te ndryshme, gje e cila ka rritur cilesine dhe funksionalitetin e sherbimeve qe ofrohen.

Design is where science and art break even. - R. Mathew

Ridian Kata

database managment

Elementi i ri qe i eshte shtuar studios tone eshte inxhinieri i menaxhimit te te dhenave. Funksioni i tij ka luajtur nje rol te rendesishem ne krijimin e faqeve me transaksione online si dhe ato me panel administrimi. Per te eshte e rendesishme te ofroje fleksibilitet si dhe shpejtesi ne perpunimin e te dhenave.

Motivation determines what you do. — M. Otivation

Dorian Cani

design/photography

Roli i tij eshte te ktheje idete tuaja ne imazh, te perpunoje e te permirsoje reklamimin e kompanise tuaj. Nje nga mbeshtetesit e pare te projektit "Click" dhe sot nje ure lidhese per burime te ndryshme. Eksperinca me studio grafike dhe revista , e ka ndihmuar qe cdo here te krijoje ate cka ju prisni te gjeni nga Click Design Studio.

Photography takes an instant out of time, altering life by holding it still. — D. Lange